Odaberi Player 1699 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmoklik.org
Bad Johnson

Bad Johnson (2014) online sa prevodom

Bad Johnson (2014)

May. 02, 2014USA88 Min.NOT RATED

Bad Johnson (2014) sa prevodom

polja oznacena sa * su obavezna


Opis

👉⭐

Rich Johnson, zanosni žigolo, jednog jutra prima ogromno iznenađenje kada njegova divlja muškost i ponos prima ljudski oblik i započinje imati svoj vlastiti život.

Čitav događaj rezultat je Richovog životnog stila neženje, u čijem krevetu se svake večeri zabavlja druga cura. Nerijetko se dogodi da i sam zaboravi da je s nekom djevojkom već dijelio postelju, pa se upoznaje s njom iznova i dovodi sebe i svoje ljubavnice u vrlo neugodne i ponižavajuće situacije.

Kako bi uspio spoznati pravi smisao i potencijalno dublje razine ljubavnih odnosa, život se zabavno poigrava s Richom i pretvara njegovog veseljka u živu osobu – osobu koja je ponaša još dvostruko gore od samog Richa Johnsona. Tek kada ostane bez veseljka, Rich doživljava pravu potenciju muško – ženskog odnosa, ali i gledajući veseljka /čovjeka primjećuje koliko je neizdrživo i negativno njegovo ponašanje bilo. Naime, veseljko je u potpunosti preuzeo Richove modele ponašanja, i djeluje, živi i koristi svaki trenutak samo razmišljajući i pokušavajući doći do seksa, bez ikakve mjere i kriterija.

Zaplet poput ovog osvaja već na prvi pogled i jednostavno je nezaboravljiv jer zaista, što biste vi napravili da se jednog jutra probudite i vašeg veseljka više nema. Ali naravno, to nije sve – veseljko je postao čovjek!

Njegov zločesti veseljko komedija je redatelja Hucka Botka, velikog osvajača žena utjelovio je prezgodni Cam Gigandet, a Richovog zločestog veseljka, mladi i nestašni glumac Nick Thune.

⭐👈 gledaj Bad Johnson sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, filmos, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Bad Johnson
IMDb ocjena 4.5 4,410 votes
TMDb ocjena 4.5

Redatelj

Huck Botko
Redatelj

Glumci

Cam Gigandet isRich Johnson
Rich Johnson
Nick Thune isRich's Penis
Rich's Penis
Casey Tutton isTeenage Girl
Teenage Girl
George Lako isStrip Club Patron
Strip Club Patron
Emily Tumen isCatholic Teen Girl
Catholic Teen Girl
Kevin Miller isJosh Nelson
Josh Nelson

Slični naslovi

Ferrell Takes the Field
A Little Princess
Scooby-Doo! The Mystery Begins
Maya the Bee: The Honey Games
The Muppet Christmas Carol
Monster Trucks