Odaberi Player 7784 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmoklik.org
Beethoven

Beethoven (1992) online sa prevodom

Beethoven (1992)

Apr. 03, 1992United States87 Min.PG

Beethoven (1992) sa prevodom

polja oznacena sa * su obavezna


Opis

👉⭐

Harvey (O. Platt) i Vernon (S. Tucci) lopovi su koji rade “po narudžbi”. Jedne noći provale u prodavaonicu kućnih ljubimaca i ukradu više kaveza sa štenadi. Dok ih voze u kamionetu, dva štenca pobjegnu. Jedan od njih ušulja se u kuću obitelji Newton. George Newton (C. Grodin) i njegova žena Alice (B. Hunt) vlasnici su male tvrtke koja proizvodi “osvježivače zraka”.

George je čistunac i ne želi psa u kući. Ali, njegovo troje djece – Ryce (N. Tom), Ted (C. Castile) i najmanja Emily (S. R. Karr) – jako žele psa. A sad se pas našao u njihovoj kući, u Emilynu krevetu! U prvi čas su pomislili da je im je tata želio prirediti iznenađenje. On ih u tom ljutito razuvjeri, ali popusti pritisku. Zadrže psa i nadjenu mu ime Beethoven. Beethoven brzo raste. Kad naraste, obitelj shvati da ima – bernardinca!

Djeca ga obožavaju, a tata podnosi. I sve bi bilo lijepo da se lokalni veterinar dr. Herman Varnick (D. Jones) ne bavi i prljavim poslovima. Od proizvođača pištolja primi novac kako bi na velikim psima izbliza isprobao učinak novog rasprskavajućeg oružja. Kako je Beethoven najveći pas u njihovom malom gradu, odmah baci oko na njega.

⭐👈 gledaj Beethoven sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, filmos, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Beethoven
IMDb ocjena 5.6 57,503 votes
TMDb ocjena 5.6

Redatelj

Brian Levant
Redatelj

Glumci

Slični naslovi

Black Friday
Uncle Sam
Camille Rewinds
Stepping into Love
Rumble in the Bronx
Mid90s