Odaberi Player 914 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmoklik.org
Cut Snake

Cut Snake (2015) online sa prevodom

Cut Snake (2015)

Sep. 24, 2015Australia94 Min.R

Cut Snake (2015) sa prevodom

polja oznacena sa * su obavezna


Opis

👉⭐

“Cut Bank” je američki triler u režiji Matta Shakmana rađen po scenariju kojeg je napisao Roberto Patino. U glavnim ulogama se pojavljuju Liam Hemsworth, Billy Bob Thornton, John Malkovich, Teresa Palmer i Michael Stuhlbarg. Matt Shakman je inače poznat po produkciji serija i TV šou emisija kao što su ““It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Everybody Hates Rick”, “Fargo” i dr. Ovo je njegov režiserski filmski debi.

Radnja filma postavljena je u grad “Cut Bank” u Montani u kojem zbog ubistva dolazi do sukoba između mještana. Centralni lik je Dwayne Mclaren ( Liam Hemsworth) koji želi da napusti ovu provinciju sa svojom djevojkom Kasandrom (Teresa Palmer). Kada Dwayne postane svjedok ubistva, koristi oštu paniku u gradu kako bi se na brzinu obogatio i ostvario svoj plan. Ali subina nije njegov saučesnik. Postaje predmet istrage koju sprovodi lokalni šerif (John Malkovich).

⭐👈 gledaj Cut Snake sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, filmos, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Cut Snake
IMDb ocjena 5.9 1,076 votes
TMDb ocjena 6.5 12 votes

Redatelj

Tony Ayres
Redatelj

Glumci

Slični naslovi

Boss Level
The Fourth War
The Call
The Tangle
The Yakuza
The Lost Tree