Odaberi Player 2370 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmoklik.org
Teen Beach Movie

Teen Beach Movie (2013) online sa prevodom

Teen Beach Movie (2013)

Jul. 19, 2013United States110 Min.Not Rated

Teen Beach Movie (2013) sa prevodom

polja oznacena sa * su obavezna
ZABRANJENA POTRAZNJA FILMOVA I SERIJA


Opis

👉⭐

Samo na plaži snovi postaju stvarnost!
McKenzie „Mack (Maia Mitchell) i njezin dečko Brady (Ross Lynch) obožavatelji su mjuzikla „West Side Story. Jednog jutra, prije odlaska u internat, Mack i Brady odluče surfati, a val koji „zajašu tajanstveno ih transportira u „West Side Story u 1962. godinu gdje upoznaju Seacata (Jordana Fishera), Giggles (Mollee Gray), Rascala (Kent Boyd) i Cheechee (Chrissie Fit). Uz obavezne pjesmu i ples nije sve savršeno u „Priči sa zapadne strane – bikeri protiv surfera bore se za prevlast teritorija, a Mack i Brady nevoljko se upliću u zaplet mjuzikla, tj. u romansu između surfera Tannera (Garrett Clayton) i Lele (Grace Phipps), sestre vođe bikera.
Simpatičan Disneyev teen mjuzikl vodi nas na putovanje kroz vrijeme u surferske i opuštene 60-e, u svijet plesa, pjesme i romanse. Zamišljen kao povratak u razigrano, entuzijastično vrijeme snimljen je prošle godine, a svjetsku premijeru na Disneyevom kanalu imao je prije svega nekoliko mjeseci. Snimljenu u Puerto Ricu, ovu glazbeno-plesnu maštariju o filmu u filmu, premijerno je u Americi pogledalo čak 13,5 milijuna gledatelja, koji su time film smjestili na drugo mjesto liste najgledanijih dugometražnih ostvarenja na Disneyevom kanalu.

⭐👈 gledaj Teen Beach Movie sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, filmos, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Teen Beach Movie
IMDb ocjena 5.9 7,653 votes
TMDb ocjena 6.3

Redatelj

Glumci

Slični naslovi

This Christmas
The Emoji Movie
Beethoven’s 2nd
The Bouquet
Bringing Down the House
Wreck-It Ralph