Odaberi Player 3707 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netufilmoklik.org
Love Wrecked

Love Wrecked (2005) online sa prevodom

Love Wrecked (2005)

Nov. 01, 2005USA87 Min.PG-13

Love Wrecked (2005) sa prevodom

polja oznacena sa * su obavezna


Opis

👉⭐

Jenny Taylor (Amanda Bynes) našla je svojeg idealnog muškarca za kojeg je sigurna da će je potpuno osvojiti. No, postoji jedan problem. Njen idealan muškarac je Jason Masters (Chris Carmack), najveća rock-zvijezda na svijetu. Nadajući se da će dobiti priliku i približiti se svojem idolu, Jenny se zapošljava u njegovom omiljenom karipskom odmaralištu, St. Luchasu, zajedno s Ryanom (Jonathan Bennett). Dok joj Ryan pomaže dajući joj savjete od kojih će joj pomoći da preživi na otoku, Ryanov prijatelj mu daje savjete kako se udvarati Jenny.

Ryan se potpuno promijeni, no kada ga Jenny vidi, govori samo o Jasonu. Ryan se loše osjeća i odluči otići, no zaustavi auto nasred puta, iziđe i poljubi je. Kaže joj da su stvoreni jedno za drugo, no Jenny mu kaže da su samo prijatelji. Kada to čuje, grozno se osjeća te nju ostavi na cesti, a on uđe u auto i kaže da se vraća kući. Jenny postane žao te se odluči ispričati. Ona je još na drugoj strani otoka kada se Ryan počne spremati za povratak kući. U tom se trenutku pročuje vijest da će snažna oluja pogoditi St. Luchas.

Jenny ne zna što se sprema, a Ryan se požuri kako bi je spasio. Kada Jason za vrijeme oluje završi u moru, Jenny skoči za njim kako bi ga spasila te se oboje nađu na naoko pustom tropskom otoku. Jenny shvati da su samo nekoliko kilometara udaljeni od odmarališta, no umjesto da Jasonu kaže istinu, ona ga ostavi u uvjerenju da su se nasukali kako bi ga natjerala da se zaljubi u nju. Kada otkrije njezin plan, Jennyna se suparnica Alexis (Jamie-Lynn Discala) odluči pretvarati da se i ona nasukala. Jennyn se plan počne raspadati te shvati da joj je savršena ljubav cijelo vrijeme pred nosom. Jenny shvati da je Ryan taj, koji se za nju najviše brine.

⭐👈 gledaj Love Wrecked sa prevodom online HD ✔️ film, sa prevodom, online filmovi, hd filmovi, filmos, vucibatina filmovi online
Originalni naziv Love Wrecked
IMDb ocjena 4.8 13,723 votes
TMDb ocjena 5

Redatelj

Glumci

Amanda Bynes isJenny Taylor
Jenny Taylor
Chris Carmack isJason Masters
Jason Masters
Jonathan Bennett isRyan Howell
Ryan Howell
Jamie-Lynn Sigler isAlexis Manetti
Alexis Manetti
Susan Duerden isBree Taylor
Bree Taylor
Fred Willard isBen Taylor
Ben Taylor
Joey Kern isMilo Dinsdale
Milo Dinsdale
Lance Bass isCell Phone Dan
Cell Phone Dan

Slični naslovi

Breaking and Entering
Ice Age: Continental Drift
Godless
A Nanny for Christmas
The Twilight Saga: Eclipse
Palmetto